Over ons

EVI 360 is een initiatief van de EVI Groep speciaal voor het MKB. De bedrijven in onze groep zetten zich in voor werkend Nederland. Met de ambitie dat alle Nederlanders vitaal met pensioen gaan.

Nederlanders vitaal met pensioen

Ons EVI 360 platform is speciaal opgericht voor het MKB en biedt handige scantools en dienstverlening op het vlak van mens en werk. Van vitaliteit tot re-integratie, van HR-diensten tot arbodienstverlening etc. Een compleet aanbod zodat werknemers duurzaam inzetbaar zijn. Zodat jij als ondernemer succes hebt. Met gemotiveerde werknemers die goed presteren in werk dat bij hun past.

Samen werken aan het best mogelijke resultaat

Aan het platform van EVI 360 zijn de volgende dienstverleners verbonden:

Zodat ook het MKB een afdeling personeelszaken heeft. Regio HR heeft in elke regio in Nederland één of meerdere HR Adviseurs. Adviseurs die ondernemers helpen bij personeelszaken en HR vraagstukken. Sinds 2016.
www.regiohr.nl

Lifework

Loopbaan- en vitaliteitsdiensten. Voor haar diensten op het vlak van verzuimpreventie zoals de Risico-inventarisatie (RI&E) en Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) is Lifework gecertificeerd als arbodienst (ISO 9001 en CRA nr. 203483). Sinds 2009. www.lifework.nl

Vitaal ondernemen

Een gecertificeerde arbodienst die één loket biedt voor alle arbo- en re-integratiezaken.

Sinds 2018, gecertificeerd volgens ISO 9001 en CRA nr. 279585

www.vitaalondernemen.nl

Eerst naar de mediator

Mediation en vertrouwenspersonen. Sinds 2012, landelijk actief. Ervaren en NMI-gecertificeerde mediators in jouw regio. Om (dreigende) conflicten helpen op te lossen. Zodat iedereen weer verder kan. www.eerstnaardemediator.nl

Werkadviescentrum

Re-integratiebeoordelingen en -begeleiding. Inzet van geregistreerde arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen. Landelijke dekking. Sinds 2016.
www.werkadviescentrum.nl

Ampliado

Arbeidskundig bedrijfsadviseurs voor de duurzame inzetbaarheid van jouw werknemers. Samen met jou maken zij een concreet meerjarenplan. En is de inzetbaarheid van jouw mensen ook op bedrijfsniveau goed  geregeld.
www.ampliado.nl

Een van onze commerciële binnendienstmedewerkers

Onze binnendienst staat voor u klaar

Ons “zenuwcentrum” wordt bemand door 7 medewerkers die elke dag voor jou klaar staan en zorgen dat jouw “bestelling” wordt geleverd.
En mocht je in het weekend of buiten kantooruren te maken hebben met een calamiteit, check dan onze calamiteitenverwijzer.

Kwaliteit, dus betrouwbaar

Onze eerste EVI Bedrijven zijn ontstaan in 2001. Wij hebben jarenlang ervaring in advisering en begeleiding van werkgevers en werknemers op het brede terrein van werk en gezondheid.

Onze adviseurs werken volgens de professionele standaarden en wettelijke richtlijnen die bij hun vak horen. Wij hanteren vanzelfsprekend de AVG-richtlijnen in de omgang met vertrouwelijke informatie. Hierom beschikken alle EVI bedrijven over een uitgebreid privacyreglement dat jaarlijks wordt geaudit door verzekeraars en / of certificeringsinstellingen.

Als de ervaring toch een keer tegenvalt, beschikken alle EVI bedrijven over een helder klachtenreglement. Maar liever nog werken we aan een goede oplossing zodat jij geholpen bent. Want daar is het ons om te doen!

Voor meer informatie over de bedrijven van de EVI Groep, zie www.evigroep.nl

Wil jij ook hoger rendement met jouw team?

Ga direct aan de slag

SPOEDGEVAL?

24/7 ondersteuning bij personeelsproblemen

Wat kan jíj doen om het beste uit jouw team te halen?