Over EVI Services

Onderdeel van de EVI Groep. Een collectief van gespecialiseerde dienstverleners dat zich inzet voor werkend Nederland. Met de ambitie dat alle Nederlanders vitaal met pensioen gaan en werkgevers succesvol zijn.

Samen werken aan het best mogelijke resultaat

De diensten van EVI Services worden uitgevoerd door de volgende bedrijven uit de EVI Groep:

Zodat ook het MKB een afdeling personeelszaken heeft. Regio HR heeft in elke regio in Nederland één of meerdere HR Adviseurs. Adviseurs die ondernemers helpen bij personeelszaken en HR vraagstukken. Sinds 2016.
www.regiohr.nl

Lifework

Loopbaan- en vitaliteitsdiensten. Voor haar diensten op het vlak van verzuimpreventie zoals de Risico-inventarisatie (RI&E) en Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) is Lifework gecertificeerd als arbodienst (ISO 9001 en CRA nr. 203483). Sinds 2009. www.lifework.nl

Vitaal ondernemen

Een gecertificeerde arbodienst die één loket biedt voor alle arbo- en re-integratiezaken.

Sinds 2018, gecertificeerd volgens ISO 9001 en CRA nr. 279585

www.vitaalondernemen.nl

Eerst naar de mediator

Mediation en vertrouwenspersonen. Sinds 2012, landelijk actief. Ervaren en NMI-gecertificeerde mediators in jouw regio. Om (dreigende) conflicten helpen op te lossen. Zodat iedereen weer verder kan. www.eerstnaardemediator.nl

Werkadviescentrum

Re-integratiebeoordelingen en -begeleiding. Inzet van geregistreerde arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen. Landelijke dekking. Sinds 2016.
www.werkadviescentrum.nl

Ampliado

Arbeidskundig bedrijfsadviseurs voor de duurzame inzetbaarheid van jouw werknemers. Samen met jou maken zij een concreet meerjarenplan. En is de inzetbaarheid van jouw mensen ook op bedrijfsniveau goed  geregeld.
www.ampliado.nl

Duurzame inzetbaarheid. Wat is uw ambitie?

Zullen we samen de mogelijkheden verkennen?

SPOEDGEVAL?

24/7 ondersteuning bij personeelsproblemen

Wat kan jíj doen om het beste uit jouw team te halen?